Zoeken
1905958.jpg

Park Harga

155 woningen

Bouwcombinatie Harga Ventura, bestaande uit VolkerWessels ondernemingen Boele & van Eesteren en Kroon & de Koning, is in het eerste kwartaal van 2017 gestart met de realisatie van een nieuwe, milieuvriendelijke woonwijk aan de Poldervaart: Park Harga. Park Harga is goed bereikbaar en gelegen in het groen op fietsafstand van het Schiedamse Centrum. De laatste woningen van Park Harga Zuid zijn in het voorjaar van 2019 opgeleverd.

1905977.jpg

Een diverse woonwijk

De wijk omvat 155 woningen, waarvan 114 eengezinswoningen en 41 appartementen. De appartementen zijn met een oppervlakte tussen de 93 en 130 m² zeer ruim. Daarnaast hebben alle appartementen de beschikking over een eigen balkon of terras. De singelwoningen, aan het water gelegen, zijn extra breed opgezet en hebben een royale achtertuin.

Lees meer over Park Harga in ons visieboek

Hofwoningen

De hofwoningen liggen aan een rustige woonhof waar auto's te gast zijn en er alle ruimte is om buiten te spelen. Door deze diversiteit aan woningtypes is Park Harga geschikt voor zowel gezinnen met kinderen als starters en ouderen. Kijk voor meer informatie over Park Harga op de website: www.parkharga.nl