Zoeken
2167806.jpg

Gouwse Tuinen - Fase 1

56 woningen

In deze eerste fase van de Gouwse Tuinen was Boele & van Eesteren verantwoordelijk voor de realisatie van 56 duurzame woningen.

2043424.jpg

Fase 1

De Gouwse Tuinen – Fase 1 heeft een gevarieerd woningaanbod. De 43 eengezinswoningen vormen een mix aan rijwoningen met oppervlaktes tussen de 129 en 182m2. Daarnaast zijn er 12 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Een gedeelte van de twee-onder-een-kapwoningen is gelegen aan het water, de rest is gelegen aan het park. 

Gouwse Tuinen

Gouwse Tuinen is de naam van 161 woningen die deel uitmaken van Westergouwe II. Deze woningen zijn een ontwikkeling van VOF Westergouwe. De grootte, ligging en verschijningsvorm verschillen, waardoor er veel te kiezen is. De realisatie van Gouwse Tuinen - Fase 1 is in het najaar van 2020 afgerond.

Westergouwe

Aan de westkant van Gouda wordt gebouwd aan een gezellige, waterrijke en groene wijk met een gevarieerd woningaanbod: Westergouwe. In Westergouwe wordt je omringd door groen en water, maar toch ligt het historische stadscentrum van Gouda slechts op 10 minuten fietsafstand.

Lees meer over Westergouwe in ons visieboek