Zoeken
Gouwestek.jpg

Gouwestek

16 woningen

In de nieuwe woonwijk Westergouwe, net even buiten Gouda, heeft Boele & van Eesteren Gouwestek gerealiseerd. Gouwestek bestaat uit 16 koopwoningen. De bouw is in 2015 gestart en in het voorjaar van 2016 afgerond.

1603092.jpg

Deelplannen

De wijk is onder te verdelen in vijf verschillende deelplannen: De Bolwerken, De Tuinen, De Grachten, Landelijk wonen en Waterwonen. Elk deelplan heeft zijn eigen karakter, sfeer en opzet. De deelplannen worden gefaseerd gebouwd. Boele & van Eesteren heeft Gouwestek gerealiseerd; onderdeel van De Tuinen.

Woningtypes

In de basis zijn er drie verschillende types waarbij er keuze was uit een tussenwoning (A) en twee verschillende hoekwoningen (B en C). De tussenwoning heeft twee gevelvarianten. Daarnaast waren diverse opties beschikbaar om de woningen nog beter aan te laten sluiten op de woonwensen en gezinssamenstelling van de kopers. De woningen zijn in april 2016 opgeleverd. 

Westergouwe

Aan de westkant van Gouda wordt gebouwd aan een gezellige, waterrijke en groene wijk met een gevarieerd woningaanbod: Westergouwe. In Westergouwe wordt je omringd door groen en water, maar toch ligt het historische stadscentrum van Gouda slechts op 10 minuten fietsafstand.

Lees meer over Westergouwe in ons visieboek