Zoeken
230764.jpg

De Kolk fase 2

46 woningen

Ten westen van Gouda ontstaat ‘Westergouwe’. Met circa 4.400 woningen een nieuwe toevoeging aan de stad, middenin het groen. Boele & van Eesteren bouwt in opdracht van VOF Westergouwe verschillende onderdelen van het plan, waaronder 46 woningen in de Kolk fase 2 in Westergouwe-III. De bouw van het project is in maart 2022 gestart.

2398001.jpg

Gezond, gelukkig en verbonden

In de Kolk worden verschillende woonbuurten ontwikkeld. Een woonomgeving waar mensen zich gezond, gelukkig en verbonden voelen, nu en in de toekomst. Dat is waar het om draait in de Kolk. Bij de ontwikkeling van deze buurt, met diverse type woningen, wordt daarom veel aandacht besteed aan onderwerpen als ecologie, veiligheid en sociale interactie. In de komende jaren worden meerdere fases van de Kolk ontwikkeld en gebouwd. De kolk fase 2 is een divers plan met 20 Singelwoningen, 15 Parkwoningen en 11 Flexwoningen.

Westergouwe-III

De Kolk is het eerste project dat gebouwd wordt in Westergouwe-III, het derde deelgebied van deze omvangrijke ontwikkeling. De gemeente Gouda en VOF Westergouwe (een samenwerking tussen Heijmans Vastgoed en VolkerWessels Vastgoed) zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling. 

Lees meer over Westergouwe in ons visieboek