Zoeken

Woonpaviljoen Voorzorg opgeleverd

Op maandag 12 september heeft Boele & van Eesteren de werkzaamheden aan Woonpaviljoen Voorzorg officieel afgerond. Met de oplevering van het project worden 59 appartementen bestemd voor 55-plussers en/of bewoners met een zorgvraag toegevoegd aan de nieuwe woonwijk Westergouwe.

31209.jpg
81209.jpg

Westergoud

Het project is een ontwikkeling van de VOF Westergouwe (samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans). De appartementen worden afgenomen door Bouwinvest Dutch Institutional Healthcare Fund, waar het project de naam ‘Westergoud’ heeft meegekregen.

Alle appartementen zijn uitgerust met een volledige keuken, badkamer en berging en een ruim half-uitkragend balkon. Ook is het pand voorzien van een royale sociëteitsruimte met gemeenschappelijk terras op de begane grond en een kantoor voor een zorgverlener. Het gebouw is volledig energieneutraal, uitgerust met 330 zonnepanelen en wordt verwarmd door een bodem warmtepomp.

Gebiedsontwikkeling Westergouwe

Het complex maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Westergouwe, waar wij als Boele & van Eesteren inmiddels meer dan 200 woningen hebben mogen realiseren. Westergouwe is een waterrijke en groene wijk met een gevarieerd woningaanbod. Westergouwe wordt stapsgewijs ontwikkeld en gebouwd in buurtjes van beperkte omvang, waardoor kopers en huurders direct in een nette straat en een opgeruimde buurt wonen. Het wordt uiteindelijk een wijk met ongeveer 4.000 woningen, een eigen natuur- en recreatiegebied van 45 ha en alle voorzieningen die je in een woonwijk verwacht.