Zoeken

VLIETZICHT MAASSLUIS RAZENDSNEL OPGELEVERD!

Eerste bewoners ontvangen sleutel. Deze week levert Boele & van Eesteren de eerste woning op van het project Vlietzicht in Maassluis.

1385177.jpg
oplevering maassluis (12).jpg

Het project

Het plan, bestaande uit 14 woningen op een prachtige locatie aan het water, is door Boele & van Eesteren zelf ontwikkeld. De begane grond vloeren zijn gelegd in week 33 (half augustus). De oplevering vindt nu plaats binnen 10 weken na het leggen van de begane grondvloeren, in 48 dagen. Deze uitermate snelle bouwtijd is mede gerealiseerd met behulp van LEAN.

Het succes

Uiteraard is de inzet van onze mensen en de samenwerking met onderaannemers en leveranciers het belangrijkste ingrediënt voor dit succes. Hiermee geeft Boele & van Eesteren invulling aan haar ambities om ook in haar woningbouwprojecten optimale procesresultaten en efficiënte samenwerkingsverbanden toe te passen zonder concessies te doen aan kwaliteit en klantgerichtheid.

Bewoners ontvangen de sleutel

De eerste bewoners hebben de sleutel ontvangen en hebben aangegeven zeer tevreden te zijn met het resultaat. In de aanloop naar dit project is bewust gekozen voor de toepassing van het Conceptuele Bouwen. De PlusWoning kent een duidelijke referentie op basis waarvan ieder ontwerp te realiseren valt. Op dezelfde wijze realiseerde Boele & van Eesteren eerder dit jaar de eerste PlusAppartementen in Moordrecht.