Zoeken

VENDAVAL NIEUW KIJKDUIN OVERGEDRAGEN AAN SYNTRUS ACHMEA

Op woensdag 17 juni heeft Boele & van Eesteren de appartementen uit gebouw Vendaval, onderdeel van Nieuw Kijkduin, overgedragen aan eigenaar Syntrus Achmea. Vendaval omvat 38 huurappartementen bovenop een commerciële plint en een stallingsgarage. De overdracht van Vendaval volgt een week na de oplevering van de koopappartementen uit Poniënte.

2027809.jpg
2044200.jpg

De bewoners mogen aan de slag

Na een periode van hard werken, dragen we in Vendaval en Poniënte het stokje over aan de nieuwe bewoners; zij mogen nu aan de slag met de inrichting van hun woning en de verhuizing. Wij werken ondertussen ook hard door: de komende periode staat in het teken van de fijne afbouw van Gregale, het derde gebouw uit deze eerste fase van de vernieuwing van Kijkduin!

Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin is onderdeel van de nieuwe skyline aan de boulevard van Kijkduin. De eerste fase van het plan omvat 3 gebouwen met 112 luxe appartementen bovenop een gevarieerde functiemix van retail, horeca en food. Het plan, dat in opdracht van ontwikkelaar FRED Real Estate Developers wordt uitgevoerd, bestaat uit een combinatie van koop- en huurappartementen.