Zoeken

SUCCESVOLLE VERKOOP APPARTEMENTEN NIEUW AMBACHT

Op vrijdag 15 februari zijn de laatste handtekeningen gezet ten behoeve van de verkoop van het laatste appartement uit het project Nieuw Ambacht. Nieuw Ambacht omvat 70 appartementen op een prachtige locatie op de hoek van de Dresdenweg en de Van der Horstweg, aan de rand van het centrum van ’s-Gravenzande.

Nieuw Ambacht - Exterieur impressie 1 - 2a.jpg
2018-02-23 Nieuw Ambacht - Type E.JPG

Gevarieerd aanbod

Het project is een ontwikkeling van ’s-Gravenhof Ontwikkeling BV, bestaande uit Boele & van Eesteren bv en Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling. De verkoop van de woningen ging in juli 2018 van start. Nieuw Ambacht kent een rijke variatie in woningaanbod. Zo konden de kopers kiezen uit 14 verschillende types woningen met oppervlaktes tussen de 45m2 en 145m2. De appartementen zijn ruim, licht en comfortabel en zijn bovendien allen voorzien van een eigen buitenruimte. Nieuw Ambacht is een ontwerp van Wubben Chan architecten en heeft een klassiek en eigentijds voorkomen met verspringende bouwhoogten. De gevels aan de straatzijden worden voorzien van fraaie details. Op het eigen binnen binnenterrein komen voldoende parkeerplaatsen voor de in totaal 70 appartementen.

Planning

Bouwmaatschappij Van Mierlo B.V. is verantwoordelijk voor de realisatie van het project. De sloop van de bestaande oude gebouwen is inmiddels gestart. Naar verwachting kan in het tweede kwartaal van 2019 gestart worden met de bouw van Nieuw Ambacht.