Zoeken

Start bouw Terschellinglaan en Schoklandplantsoen gevierd

Met het plaatsen van een funderingsbalk is dinsdag 9 mei het officiële startsein gegeven voor de bouw van 16 twee-onder-één-kapwoningen aan het Schoklandplantsoen en de Terschellinglaan te Westergouwe.

1904999.jpg
PM20170509_1634.jpg

Toekomstige bewoners

Alle toekomstige bewoners konden een funderingsbalk signeren. Dit deden zij tijdens een feestelijke bijeenkomst op de bouwlocatie samen met de vertegenwoordigers van de gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed, Heijmans Vastgoed en aannemer Boele & van Eesteren.

Westergouwe

De twee-onder-één-kapwoningen worden gerealiseerd op Eiland I en zijn gelegen in een groene waterrijke omgeving. Uiteindelijk wordt Westergouwe een wijk met ongeveer 4.000 woningen, een eigen natuur- en recreatiegebied en alle voorzieningen die je in een woonwijk verwacht. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl

Initiatiefnemers

Westergouwe is een project van de gemeente Gouda en de Combinatie VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Elk van deze partijen ontwikkelt en bouwt zijn eigen woningen, hierdoor krijgt Westergouwe een gevarieerd woningaanbod. Samen leggen de partijen wegen, water en groen aan.