Zoeken

START BOUW KOOPAPPARTEMENTEN WESTERGOUWE GOUDA

Op 6 november 2018 is door wethouder Michiel Bunnik van de gemeente Gouda officieel het startsein gegeven voor de bouw van de eerste koopappartementen in Westergouwe.

WG-WIERINGENHOF-54.jpg
DJI_0587.JPG

Het project Westergouwe

In opdracht van VOF Westergouwe, een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans Vastgoed, realiseert Boele & van Eesteren het appartementengebouw genaamd Wieringenhof. Het betreft 31 riante appartementen, waarvan inmiddels 28 zijn verkocht. Het gebouw van 10 bouwlagen bevat 29 appartementen en 2 luxe penthouses. 

Zonnige buitenruimte en zicht op het water

Alle woningen zijn voorzien van een ruime, zonnige buitenruimte en zicht op het water. Door de royale raampartijen hebben de appartementen een lichte uitstraling.  Daarnaast zijn de appartementen van alle gemakken voorzien, waaronder vloerverwarming en badkamer met tweede toilet. Per appartement is een privéparkeerplaats en berging beschikbaar. De oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2020.

In fases

Westergouwe wordt in fases gerealiseerd. Wieringenhof is het sluitstuk van de 1e fase van ca. 450 woningen. In het gehele plangebied verrijzen uiteindelijk ca. 4.000 woningen. De nieuwbouwwijk is ruim opgezet en waar kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw wordt gecombineerd met het beste dat het Groene Hart te bieden heeft.