Zoeken
IMG_1062.JPEG

Raamovereenkomst Bouwstroom Haaglanden getekend

Gisteren tekenden Boele & van Eesteren de raamovereenkomst met 12 corporaties. Door een succesvolle samenwerking verrijzen er de komende zes jaar 2.000 conceptuele huurappartementen in de regio Haaglanden.

IMG_8889.JPEG

​​​​​​​SVH (Sociale Verhuurders Haaglanden) is de opdrachtgever van dit project. In de Bouwstroom Haaglanden hebben 12 woningbouw corporaties zich verenigd. In samenwerking met de gemeentes rond Den Haag is een tender uitgeschreven voor de bouw van 2.000 conceptuele appartementen. De komende 6 jaar worden gemiddeld per jaar 500 nieuwe sociale huurwoningen in regio Haaglanden gerealiseerd. 

 

De opdrachtgever is te spreken over het product dat Boele heeft ontwikkeld. Aldus Lucas de Boer, bestuurlijke trekker van de Bouwstroom Haaglanden: “Ik ben heel blij dat er goede, duurzame maar ook mooie woningen uit de aanbesteding zijn gekomen, met volop mogelijkheden om de verschijningsvorm aan te passen aan de omgeving waarin ze straks gerealiseerd gaan worden.” 

De volgende corporaties participeren aan het realiseren van Bouwstroom Haaglanden: ArcadeDe Goede WoningHaag WonenRijswijk WonenRondom WonenStaedionVidomesWassenaarsche BouwstichtingWonen Midden-DelflandWonen WateringenWoonbron en WoonInvest.

Bekijk hier het nieuwsbericht van Sociale verhuurders Haaglanden.