Zoeken

OFFICIËLE HANDELING WADDENPAD WESTERGOUWE

Slechts een maand na de start van het heiwerk is op donderdag 18 oktober het hoogste punt bereikt in de realisatie van de rijwoningen aan het Waddenpad te Westergouwe.

Westergouwe_tweekappers_LR.jpg
IMG_8680.jpg

Feestelijke bijeenkomst

Daarnaast konden alle kopers een van de binnenspouwbladen van hun toekomstige huis signeren. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst op de bouwlocatie met de vertegenwoordigers van de gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed, Heijmans Vastgoed en aannemer Boele & van Eesteren.

Westergouwe

 

De 9 rijwoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen aan het Waddenpad zijn gelegen in een groene waterrijke omgeving. Uiteindelijk wordt Westergouwe een wijk met ongeveer 4.000 woningen, een eigen natuur- en recreatiegebied en alle voorzieningen die je in een woonwijk verwacht. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl

Initiatiefnemers

Westergouwe is een project van de gemeente Gouda en de Combinatie VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Elk van deze partijen ontwikkelt en bouwt zijn eigen woningen, hierdoor krijgt Westergouwe een gevarieerd woningaanbod. Samen leggen de partijen wegen, water en groen aan.