Zoeken

Nieuwbouwproject Zijdevlinder afgeleverd in Culemborg

Op 12 november heeft Boele & van Eesteren 40 PlusAppartementen afgeleverd aan opdrachtgever KleurrijkWonen met in totaal slechts 2 opleverpunten. Het project in Culemborg is in een record tijd gebouwd, namelijk in 25 weken. Bij nieuwbouwprojecten spreken we normaal gesproken over oplevering, maar in geval van Zijdevlinder Culemborg spreken we door het zeer lage aantal opleverpunten van aflevering. Naast het ontwikkelen en realiseren heeft Boele & van Eesteren opdracht gekregen voor het uitvoeren van het onderhoud voor de komende 20 jaar.

Culemborg scene 6_20130212.jpg
Culemborg scene 22_20130212.jpg

Razendsnelle ontwikkeling en bouw

Corné Bok, hoofd Vastgoedontwikkeling bij Boele & van Eesteren, vertelt: “Het duurde vier maanden vanaf de uitvraag van KleurrijkWonen tot de indiening van de omgevingsvergunning. Dit is echt heel snel, aangezien dit inclusief alle inspraak van alle belanghebbende partijen is geweest. De bouw heeft ongeveer een half jaar geduurd, waardoor het in zijn totaliteit een snel ontwikkelproces was. De hoge kwaliteit waarmee de PlusAppartementen zijn opgeleverd en het bijzonder lage aantal opleverpunten is het een knappe prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn.”  

Het onderhoudscontract met een looptijd van 20 jaar wordt uitgevoerd door ons zusterbedrijf VolkerWessels Vastgoedbeheer.