Zoeken

MULTIFUNCTIONEEL GEBOUW LEVEL OPGELEVERD

Op woensdag 13 maart heeft de oplevering van het multifunctionele gebouw Level te Leiden plaatsgevonden. Na 40 maanden bouwen in een prettige en goed georganiseerde projectorganisatie, kon de Bouwcombinatie ROC Leiden Zeezijde vol trots het gebouw overdragen aan opdrachtgever GREEN Real Estate.

IMG_0250.JPG
IMG_0249.JPG

Rondgeleid door het gebouw

De genodigden werden ontvangen in de entreehal en aansluitend rondgeleid door het gebouw. Daarna werd het proces-verbaal van oplevering door Aart Jan Verdoold, algemeen directeur GREEN Real Estate, en Frans Snaaijer, algemeen directeur Visser & Smit Bouw, ondertekend. Vanaf donderdag 14 maart starten de huurders met de bouw van de inbouwpakketten. Ook wordt in de parkeergarage het parkeermanagementsysteem geïnstalleerd, zodat de openbare parkeergarage snel in gebruik kan worden genomen.

Een uniek tref- en schakelpunt

Level is geen gewoon gebouw, maar hét nieuwe gezicht van Leiden. Het wordt een uniek tref- en schakelpunt waar heel veel samenkomt. Kijken en kopen. Genieten en genezen. Inspannen en ontspannen. Leren en werken. Kortom: een bijzondere combinatie van hotel, restaurant, revalidatiehotel, fitness, city spa, offices, shops, parking en het ROC Leiden. Bouwcombinatie ROC Leiden Zeezijde v.o.f. is een samenwerking tussen Boele & van Eesteren, VolkerWessels-ondernemingen en Visser & Smit Bouw.