Zoeken
hp3.jpeg

Lloyd Yard bereikt hoogste punt

Lloyd Yard behaalt op 25 mei wederom een mijlpaal na de plaatsing van het Maasvenster. In opdracht van KondorWessels Vastgoed realiseert Bouwcombinatie Kroon & de Koning | Boele & van Eesteren VOF het project op de Rotterdamse Lloydpier.

Mijlpaal

Na de plaatsing van het Maasvenster heeft Lloyd Yard de volgende mijlpaal bereikt. Het Lloydblok heeft vandaag als laatste toren het hoogste punt behaald. De laatste prefab betonplaat is gehesen onder het zicht van de opdrachtgever KondorWessels Vastgoed, het projectteam, de onderaannemers en bouwplaats medewerkers. Dit feestelijke moment kon niet ongezien voorbij gaan. Daarom stonden er een twee foodtrucks op de bouwplaats om alle betrokkenen te trakteren op een heerlijke lunch.

Het project

Lloyd Yard bestaat uit een verdiepte parkeergarage met hierboven 136  appartementen verdeeld over 5 blokken: Kratonblok, Loods Bali woningen, Maasblok, Maasvensterblok en Lloydblok. Het Kratonblok bevat 53 huurwoningen. De overige blokken bevatten 83 koopwoningen. Aan de binnenzijde van de blokken komt een grote semipublieke binnentuin die via het Maasvenster uitzicht heeft op de Nieuwe Maas.