Zoeken
20220512_055105000_iOS 3.jpg

JongBoele brengt bezoek aan Westo en MorgenWonen

Op woensdag 11 mei bracht JongBoele een bezoek aan Westo Prefab Betonsystemen en MorgenWonen in Coevorden. Bijna dertig enthousiaste deelnemers uit ons jongerennetwerk kregen eerst van beiden een presentatie over de mogelijkheden van prefab bouwen.

20220512_054827000_iOS 2.jpg

MorgenWonen vertelde over de ontwikkeling van de woningbouwconcepten van VolkerWessels en de doelstellingen voor de komende jaren. Westo gaf een verhelderende presentatie over het proces van prefab bouwen van onder andere meerdere door Boele gerealiseerde en lopende projecten. Aansluitend werd de groep rondgeleid door de productiehallen van Westo (met onder andere de prefab elementen van Wonderwoods) en langs het productieproces van MorgenWonen.

Samenwerking en kennisdeling

JongBoele richt zich op alle werknemers van Boele & van Eesteren tot en met 35 jaar. Het doel is om de samenwerking en kennisdeling te versterken en de medewerkers een extra kans te bieden zich te ontwikkelen. Hiervoor worden activiteiten georganiseerd die zowel zorgen voor het uitbreiden van het netwerk en het opdoen van gerichte vakkennis als bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en het meedenken over de toekomst van Boele.