Zoeken

JONG VOLKERWESSELS BOUWT EEN MUURTJE OP PROJECT JULIA’S EILAND

Op vrijdag 5 oktober kwam Jong VolkerWessels op bezoek bij VolkerWessels Vastgoed en Boele & van Eesteren op het project Julia's Eiland. Twintig enthousiaste deelnemers uit dit jongerennetwerk kregen eerst een rondleiding op het project dat in drie fases wordt gebouwd en al deels is opgeleverd.

20181005_155636.jpg
20181005_164527.jpg

Kwalitatief hoogstaande

Daarna lieten wij de leden zien hoe gaaf het is om een kwalitatief hoogstaande woning te ontwikkelen én realiseren. Om een deel van het bouwproces in de praktijk te ervaren, werd een mooie opdracht samengesteld. Onder begeleiding van ervaren professionals kregen de leden een troffel met mortel om samen een muur te realiseren. En dat niet alleen, want ook Jan de Ruiter, CEO VolkerWessels, was aanwezig op het Wateringse nieuwbouwplan.

 

Over Jong VolkerWessels

Jong VolkerWessels is het netwerk van jonge professionals binnen VolkerWessels. Het hele jaar door organiseert Jong VolkerWessels allerlei events door het land. Door middel van deze projectbezoeken, lezingen, workshops en denktanks krijgen jonge medewerkers (onder de 36 jaar) de mogelijkheid om kennis en ideeën uit te wisselen, een bijdrage te leveren op concernniveau en een netwerk op te bouwen binnen en buiten VolkerWessels.