Zoeken

ICC PERMANENT PREMISES WINT ‘NEC LARGE PROJECT OF THE YEAR’ AWARD

Het project ICC Permanent Premises heeft de ‘NEC Large Project of the Year 2015’ award gewonnen. De winnaars van de internationale NEC awards werden op maandag 20 april bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse seminar van NEC in Londen.

ICC 30.jpg
ICC_award.jpg

Wederzijds vertrouwen

Het thema van de awards was de samenwerking met behulp van NEC3 contracten, waarin de nadruk lag op hoe alle betrokken partijen wederzijds vertrouwen in elkaar hebben en werken met behulp van co-creatie. Het succes hiervan werd herkend in de uitstekende samenwerking tussen ICC (opdrachtgever), Courtys (bouwcombinatie Visser & Smit Bouw en Boele & van Eesteren) en de Brink Groep (project manager).

NEC3 target contract

Het oordeel van de jury zei over ICC Permanent Premises dat “de focus lag op het behalen van gezamenlijke doelen door middel van het organiseren van workshops en best value for money solutions, die ervoor zorgden dat er onderling vertrouwen was bij de betrokken partijen. Het projectteam had vertrouwen in het NEC3 target contract voor dit uitdagende project in Nederland om tevens te voldoen aan de vastgestelde strategie rondom samenwerking”.

Eervolle vermelding

Naast het winnen van de Large Project of the Year award, kreeg ICC Permanent Premises ook een eervolle vermelding (runner up) voor de prijs ‘NEC Client of the Year 2015’.

Voor meer foto’s van de award ceremonie in Londen, klikt u hier.

Downloads