Zoeken
Hoogste punt 4.jpg

Hoogste punt Park Rosenburg gevierd

Op 5 september vierden we dat we op hoogte zijn. Het gehele Rosenburg bouwteam, een aantal mensen van Arcade en Parnassia werden getrakteerd op een heerlijke lunch.

Werkzaamheden

De metselaar is de afgelopen weken gestart met de werkzaamheden aan gebouw B. De begane grond en de eerste verdieping zijn inmiddels gereed. De stelkozijnen zijn een verdieping hoger en de dakvloer van gebouw B wordt week 37 gestort. Nadat de dakvloer is gestort zal de laatste hand worden gelegd aan de ruwbouw van gebouw C. De loopbrug is gereed en alleen de dakvloeren moeten nog worden afgemaakt.

Hoogste punt 4.jpg
Hoogste punt.jpg

Over de huurappartementen

Het gaat om 145 woningen verdeeld over twee gebouwen (B en C). In gebouw B komen 79 woningen, waarvan 10 studio’s, 67 tweekamerappartementen en 2 conciërgewoningen. In gebouw C komen 66 woningen, waarvan 11 studio’s, 54 tweekamerappartementen en 1 conciërgewoning. De nieuwbouw gerealiseerd op de oude buitenplaats Rosenburg. De buitenplaats is eigendom van Parnassia en ondergaat de komende jaren een aantal aanpassingen. Meerdere verouderde gebouwen maken plaats voor nieuwbouw, passend bij het karakter van de oude buitenplaats.

Gebouw C zuid- en oostgevel 1.jpg