Zoeken

Hoogste punt Hart van ’s-Gravenzande – fase 3 gevierd

Het bereiken van het hoogste punt van het project Hart van ’s-Gravenzande – Fase 3 is op woensdag 6 februari feestelijk gevierd met de toekomstige bewoners en iedereen die betrokken is bij het project. Aan het eind van de middag werden de genodigden ontvangen en rondgeleid over de bouw. Afsluitend ontmoetten toekomstige bewoners elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

helmen.jpg
IMG_9072.jpg

De realisatie

Boele & van Eesteren is in mei 2018 gestart met de realisatie van Hart van ’s-Gravenzande – Fase 3, waarin 14 appartementen en 7 commerciële ruimtes worden gerealiseerd. Dit is de laatste fase in de herontwikkeling van het centrum gelegen aan het Marktplein, de Pompe van Meerdervoortstraat en de Langestraat. In de komende periode starten wij met de plaatsing van de scheidingswanden en de casco-afbouw van de winkelunits. Ook de afbouw van de appartementen gaat eind februari van start. Naar verwachting worden de werkzaamheden in mei afgerond.

Demontage torenkraan

Afgelopen maandag werd de 32 meter hoge torenkraan door een speciaal team ontmanteld en met tien vrachtwagens weggevoerd. Normaliter een eenvoudige klus voor het team, maar een extra uitdaging in de Langestraat vanwege de beperkte ruimte. Je leest er hier over in het AD.