Zoeken

Hoogste punt bouw One of a Kind Gouda bereikt

Diverse genodigden vierden op 13 september 2016 het hoogste punt van de bouw van appartementencomplex One of a Kind te Gouda.

IMG_1232.JPG
IMG_1191.JPG

Kopers laten een boodschap achter op het dakluik

Terwijl het kwik boven de 30 graden uitkwam, verzamelden de gasten zich op de bouwplaats aan de Ronsseweg. Kopers mochten een boodschap achterlaten op het dakluik, dat tijdens de officiële ceremonie door twee van de kopers werd geplaatst om het hoogste punt aan te geven. Het project bestaat uit 33 koopappartementen in toren One of a Kind, waarvan inmiddels 85% is verkocht. Op hetzelfde terrein is ook gestart met de ruwbouw van toren X1, dat 44 huurwoningen bevat. Beide torens worden gerealiseerd door Boele & van Eesteren en IBB Kondor, beide VolkerWessels ondernemingen.

 

Ronsseveld

One of a Kind is onderdeel van het project Ronsseveld te Gouda, waar Boele & van Eesteren eerder drie woontorens en een verzorgingshuis realiseerde bovenop een parkeergarage. Het nieuwe appartementencomplex One of a Kind bestaat uit 8 verschillende woningtypes. Er zijn drie- en vierkamerappartementen en de oppervlakten variëren van 104 tot 133 m². Elk appartement heeft op zijn minst één buitenruimte in de vorm van een terras, loggia of balkon. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage, die met een lift verbonden is aan de woningen.