Zoeken

HOLY RÉSIDENCE VLAARDINGEN BEREIKT HOOGSTE PUNT

Op donderdag 10 oktober heeft de bouw van Holy Résidence Vlaardingen haar hoogste punt bereikt. Dit werd tijdens een feestelijke ceremonie met de kopers, direct betrokkenen en ontwikkelende bouwer Boele & van Eesteren gevierd. Tijdens het officiële gedeelte van de ceremonie werd de vlag gehesen door twee betrokken kopers.

2019-10-11_09-40-47.png
20191010_153225.jpg

Twee gebouwen

Holy Résidence bestaat uit 44 luxe koopappartementen verdeeld over twee gebouwen aan de Graaf Walramlaan te Vlaardingen. Op de begane grond zijn gebouwen gekoppeld met een overdekte stallingsgarage gelegen aan een waterpartij. Naar verwachting wordt de realisatie van Holy Résidence in het tweede kwartaal van 2020 afgerond.

Appartementen en penthouses

Het ontwerp kent zowel balkon- als terrasappartementen gelegen op het zuid-westen. Bij de terrasappartementen verspringen de balkons per verdieping van elkaar, waardoor een trapsgewijze architectuur ontstaat. Op iedere verdieping bevinden zich vier appartementen per gebouw. Op de toplaag zijn twee penthouses gelegen. Elke woning beschikt over een eigen berging en overdekte parkeerplaats. Er zijn nog slechts twee penthouses beschikbaar. Meer informatie is te vinden op: www.holy-residence.nl

Nieuwbouw Parc Drieën-Huysen

Holy Résidence vormt de tweede fase van het door Boele & van Eesteren ontwikkelde Parc Drieën-Huysen. Het ligt direct naast de eerste fase van het plan dat bestaat uit een verpleegtehuis en twee woontorens voor mensen met een zorgindicatie. De drie gebouwen uit deze eerdere fase zijn met elkaar verbonden door middel van een plint, waarin faciliteiten zoals brasserie, kapper en pedicure zijn opgenomen.