Zoeken
hoogste punt holland park diemen

Holland Park Diemen bereikt hoogste punt!

Het project Holland Park Diemen behaalde op 5 juni wederom een mijlpaal na het plaatsen van het laatste prefab element. In opdracht van Amvest realiseert Bouwcombinatie Holland Park Diemen (Boele & van Eesteren | Kondor Wessels Amsterdam) het project Holland Park Diemen.

hoogste punt holland park diemen

Mijlpaal


Na het plaatsen van het laatste prefab element op ruim 52 meter hoogte heeft Holland Park Diemen het hoogste punt behaald bij toren 6. Deze ‘handeling’ is verricht onder toeziend oog van opdrachtgever Amvest, het projectteam, onderaannemers en alle bouwplaatsmedewerkers. Dit feestelijke moment kon niet ongezien voorbij gaan. Daarom stond er een frietkar op de bouwplaats om alle betrokkenen te trakteren op een heerlijke snack.

Afbouw in volle gang

De afbouw van de appartementen en de parkeergarage is in volle gang. Tijdens de ruwbouw wordt een groot deel van de afbouwmaterialen op de juiste verdiepingen gezet. Zo zorgen we dat de afbouwmaterialen altijd klaarstaan wanneer we ze nodig hebben en kunnen we het afbouwtempo hoog houden. Alle afbouwmaterialen worden vanuit de bouwHUB per appartement bevoorraad. Door te werken met de bouwHUB reduceren we het transport en stoten we tevens minder CO2 uit.   

Tot slot

De werkzaamheden lopen voorspoedig en na de bouwvak zal Amvest starten met de terreininrichting rondom het gebouw. Naar verwachting zullen de werkzaamheden Q4-2024 worden afgerond waarna het project zal worden opgeleverd.