Zoeken

EERSTE WONINGEN GOUWSE TUINEN – FASE 2 OPGELEVERD

Op dinsdag 6 april zijn de eerste woningen van Gouwse Tuinen – Fase 2 opgeleverd. Deze fase van Gouwse Tuinen, onderdeel van de nieuwe woonwijk Westergouwe, bestaat uit 23 woningen (16 eengezinswoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning).

2167728.jpg
Foto 10.jpg

Kopers ontvangen de sleutels

De kopers kregen de sleutels uit handen van het uitvoeringsteam van Boele & van Eesteren, dat de afgelopen periode hard heeft gewerkt om de bouw van de woningen te voltooien. En het harde werken wordt beloond; de komende weken mag het team ook de overige kopers blij maken met de sleutels van hun nieuwe huis. Naar verwachting worden begin mei de laatste woningen uit Gouwse Tuinen – Fase 2 opgeleverd.

Gouwse Tuinen

Gouwse Tuinen maakt deel uit van Westergouwe II. De woningen zijn ontwikkeld door  VOF Westergouwe, een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans Vastgoed. Eerder was Boele & van Eesteren al verantwoordelijk voor de bouw van de 56 woningen uit de eerste fase van Gouwse Tuinen.

Westergouwe

Aan de westkant van Gouda wordt gebouwd aan een gezellige, waterrijke en groene wijk met een gevarieerd woningaanbod: Westergouwe. Westergouwe wordt stapsgewijs ontwikkeld in buurtjes van beperkte omvang, waardoor kopers en huurders direct in een nette straat en een opgeruimde buurt wonen. Westergouwe wordt uiteindelijk een wijk met ongeveer 4.000 woningen, een eigen natuur- en recreatiegebied van 45 ha en alle voorzieningen die je in een woonwijk verwacht. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl.