Zoeken

Eerste woningen de Kolk fase 2 Westergouwe opgeleverd

Deze week zijn de eerste woningen van de Kolk fase 2 in Westergouwe officieel opgeleverd. De kopers kregen de sleutel van hun nieuwe huis uit handen van het uitvoeringsteam van Boele & van Eesteren.

1.jpg

De bouw van de Kolk ging dit voorjaar van start. In deze fase van Westergouwe worden er 46 woningen gerealiseerd. De oplevering van deze fase is van start gegaan bij de 11 zogenoemde Flexwoningen. In het nieuwe jaar worden de opleveringen vervolgd bij de 15 Parkwoningen en 20 Singelwoningen.

Opleverpresentje met social impact

Als dank voor het in ons gestelde vertrouwen gedurende de bouwperiode hebben we insectenhotels laten maken voor de kopers. Deze insectenhotels zijn op ons verzoek door Level 5 vervaardigd van reststromen afkomstig vanaf bouwplaatsen van VolkerWessels. Ze zijn gemaakt door medewerkers van de TalentHub, waar mensen die op zoek zijn naar een nieuw perspectief op de arbeidsmarkt begeleid worden en de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Zo dragen ons steentje bij op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en maatschappelijke impact.

Westergouwe-III

De Kolk is het eerste project dat gebouwd wordt in Westergouwe-III, het derde deelgebied van de omvangrijke ontwikkeling Westergouwe. De gemeente Gouda en VOF Westergouwe (een samenwerking tussen Heijmans Vastgoed en VolkerWessels Vastgoed) zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling.