Zoeken

Eerste woning Park Harga opgeleverd

Vanmorgen is de eerste woning in de nieuwe woonwijk Park Harga officieel opgeleverd. De kopers kregen de sleutel van hun nieuwe huis overhandigd door vertegenwoordigers van Boele & van Eesteren, Kroon & de Koning en VolkerWessels Vastgoed. In deze fase worden er 58 woningen opgeleverd. In totaal worden er 156 eengezinswoningen en appartementen in Park Harga gerealiseerd.

ParkHarga Hofwoning1.jpg
20180319_093613.jpg

Standaard energieneutraal

De 58 woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, een bodemwarmtepomp, triple beglazing en zonnepanelen, waardoor ze energieneutraal en comfortabel zijn. De zonnepanelen en warmtepomp wekken voldoende energie op voor het verwarmen, koelen en ventileren van de woning én voor het leveren van warm water.

Park Harga

Op de locatie waar voorheen handbalvereniging Ventura gevestigd was, ontwikkelt VolkerWessels Vastgoed 156 woningen onder de projectnaam “Park Harga”. Park Harga wordt een duurzame, geheel gasloze woonwijk met betaalbare energiezuinige koop en huurwoningen in een groene omgeving, goed bereikbaar en met alle voorzieningen in de buurt. De realisatie van de woningen is handen van Koninklijke VolkerWessels ondernemingen Boele & van Eesteren en Kroon & de Koning.