Zoeken

EERSTE PAAL VOOR VLOTHOVE

Op vrijdag 8 maart jl. is de eerste paal geslagen voor het nieuwe kantoor van KUBO. KUBO, sinds jaar en dag gevestigd aan de Vlotlaan te Monster, verhuist over een jaar naar de achterzijde van het KUBO complex, aan het riviertje De Vlot.

1390483.jpg
1390491.jpg

Uiteindelijk ontwerp

Na maanden van voorbereiding en overleg tekenden Bram van der Meij en Glenn Caprino van Ontwerp Eenheid voor het uiteindelijke ontwerp. Algemeen directeur Wouter Kuiper heette alle aanwezigen van harte welkom. Om 15.30 uur was het moment daar: omringd door de hele familie Kuiper sloegen Ed en Cocky Kuiper (de 2e generatie) samen de eerste paal.

KUBO

Een familiebedrijf met een stabiele basis, waar de derde generatie aan het roer staat. Ondanks de recessie heeft KUBO de weg naar boven weer gevonden. Het bedrijf groeit en bloeit weer na een moeizame periode. Met de kennis en ervaring die in al die jaren is opgedaan richten zij zich voortdurend op nieuwe ontwikkelingen. Vandaag de dag is KUBO een kassenbouwer die voorop loopt met een duurzame kijk op de bedekte teelt wereldwijd. Eigen research en development liggen ten grondslag aan unieke innovaties zoals bijvoorbeeld de Ultra Clima® kas. Mede dankzij de ontwikkeling van het Ultra Clima® concept heeft KUBO het antwoord op de vraag naar duurzaamheid in de glastuinbouw. Een antwoord dat ook wereldwijd gevolgd wordt: 80% van de omzet genereert het bedrijf uit de export. Tegelijkertijd gaat KUBO zich meer en meer ontwikkelen als bouwer van totaalconcepten. Door deze positieve ontwikkelingen is het huidige kantoor inmiddels te klein geworden en wordt gewerkt op twee locaties. Geen ideale situatie zeker nu het aantal vacatures toeneemt. Hoog tijd voor nieuwbouw dus!