icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 februari 2016

FIRST Rotterdam opgeleverd

De nieuwe kantoortoren FIRST Rotterdam is eind 2015 opgeleverd door Bouwcombinatie FIRST (Boele & van Eesteren | Wessels Zeist) aan opdrachtgever FIRST cv. Het 31 verdiepingen tellende kantoorgebouw staat aan het Weena in Rotterdam, tegenover het centraal station van de havenstad. Begin februari 2016 zijn de bouwhekken verwijderd en de bouwkeet gedemonteerd.

Verhuizing huurders

Nauta Dutilh, één van de huurders, verhuist begin februari naar hun nieuwe kantoor in FIRST en na de verhuizing wordt het lage deel van het oude kantoor aan het Weena gesloopt door FIRST cv. Bouwcombinatie FIRST start komend voorjaar met het bouwen van de serre die het oude kantoorgebouw met de nieuwe toren verbindt. Ook Robeco betrekt dan zijn nieuwe onderkomen in FIRST Rotterdam.