Zoeken

DE CALYPSO GESTART

Bouw gestart stadsappartementen “ De Calypso” – centrum Rotterdam. Projectontwikkelaar De Wilgen Vastgoed heeft Boele & van Eesteren opdracht gegeven om te starten met de bouw van 407 stadsappartementen midden in het centrum van Rotterdam.

1377687.jpg
1380237.jpg

Spectaculaire woongebouw

Op woensdag 22 april 2009 heeft de heer Hamit Karakus, wethouder Wonen en Ruimtelijke Ordening Rotterdam, de officiële handeling verricht door een deel van een maar liefst 65 meter lange paal de grond in te schroeven. Dit spectaculaire woongebouw komt in hartje stad, tussen het Schouwburgplein en concertgebouw De Doelen en maakt onderdeel uit van het Rotterdam Central District. 

DE CALYPSO

De Calypso, een opvallend en kleurrijk gebouw dat door zijn vormgeving en overhellende gevelvlakken 'in beweging' lijkt, krijgt 407 appartementen bestaande uit een breed scala aan huurwoningen in het topsegment, short stay appartementen op vijfsterren niveau en luxe koopappartementen. De verkoop is reeds gestart en de eerste serie woningen zijn verkocht. De hoofdentree komt in een fraai atrium aan de Mauritsweg, waar een 24-uurs servicebalie, vergaderruimtes en een gemeenschappelijke fitnessruimte aanwezig is. Ook biedt De Calypso plaats aan kantoor- en winkelruimte. De woningen worden hoogwaardig opgeleverd en iedere woning heeft zijn eigen domotica touch screen, die in verbinding staat met de 24-uurs servicebalie. Tevens beschikt het gebouw over circa 500 parkeerplaatsen met valet parking. Onderdeel van het bouwplan is de nieuwe Pauluskerk die een geheel eigentijdse uitstraling krijgt.

Namens onze opdrachtgever nodigen wij u graag uit in de Calypso lounge (Schouwburgplein 57), waar u het nieuwe woonconcept van de toekomst kunt beleven. Zie ook www.decalypso.nl.