Zoeken

Bouw van fase 12 de Tuinen van Sion in RijswijkBuiten feestelijk van start

Namens de gemeente Rijswijk en de VOF Beatrixzone heeft wethouder Ronald van der Meij op 8 juni de feestelijke paal geslagen in verband met de start bouw van alweer de 12e fase van de Tuinen van Sion in RijswijkBuiten. Voorafgaand aan het slaan van de paal heeft de wethouder samen met de kopers een bericht achtergelaten op de te slagen paal.

rijswijk 08-06-2017 (10).jpg
1714289.jpg

Fase 12

Fase 12 van De Tuinen van Sion is een ontwikkeling van ontwikkelcombinatie Beatrixzone RijswijkBuiten. Fase 12 bestaat in totaal uit 46 eengezinswoningen, onderverdeeld in 28 stadsvilla’s en 18 verandawoningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Feestelijke start

Wethouder Van der Meij: “Ondanks dat we dit eerste half jaar al vele feestelijke start bouwmomenten hebben mogen vieren in RijswijkBuiten, blijft het ongelofelijk bijzonder om samen met deze enthousiaste toekomstige bewoners ook dit feest te mogen vieren. RijswijkBuiten groeit en deze 46 prachtige eengezinswoningen vormen een mooi beeld langs de Prinses Beatrixlaan.”

Hoge duurzaamheidsambities

Marcel Schipper, directeur VolkerWessels Vastgoed en mede vennoot in de VOF Beatrixzone geeft aan: “Beide vennoten in de VOF Beatrixzone (Dura Vermeer en VolkerWessels Vastgoed) hebben hoge duurzaamheidsambities als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe woningen. RijswijkBuiten bewijst dat het mogelijk is om nu al een woning op de markt te brengen die voldoet aan de eisen van de toekomst.”

Corné Bok, directeur Boele & van Eesteren voegt hier nog aan toe: ”Met fase 12 van de Tuinen van Sion wordt de Prinses Beatrixlaan aan de Sionszijde bijna afgerond. Een prachtig project, waar natuurlijk Boele & van Eesteren, als Rijswijks bedrijf, graag haar steentje aan bijdraagt.”

Ontwikkelcombinatie Beatrixzone RijswijkBuiten

De ontwikkelcombinatie Beatrixzone RijswijkBuiten is een gezamenlijke ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw Zuid West en VolkerWessels Vastgoed. De ontwikkelcombinatie zal voor eigen rekening en risico diverse locaties langs de Prinses Beatrixlaan in RijswijkBuiten ontwikkelen en realiseren. Boele & van Eesteren zal namens de VOF de realisatie van de 12e fase van De Tuinen van Sion voor haar rekening nemen.