Zoeken

BOELE & VAN EESTEREN ISO 14001 GECERTIFICEERD

Als eerste bouwbedrijf binnen VolkerWessels BVGO heeft Boele & van Eesteren zich gecertificeerd conform ISO 14001. Met het ISO 14001 certificaat bewijst Boele & van Eesteren dat zij structureel aandacht besteedt aan het beheersen en verbeteren van milieuprestaties in de bedrijfsvoering.

kantoor boele (25).jpg
iso1400.PNG

ISO 14001 traject

Parallel aan het ISO 14001 traject werkt Boele & van Eesteren ook volgens de richtlijnen ‘Bewuste Bouwers’. Een Bewuste Bouwer staat voor aandacht voor de omgeving, medewerker, het milieu en veilig werken. De projecten Calypso, TNT, ASICS en RiederToren zijn reeds gecertificeerd conform deze gedragscode. Naast deze projecten zijn alle eigen projecten van Boele & van Eesteren, alsmede de bouwcombinaties Stadskantoor Utrecht en ROC Leiden Zeezijde aangemeld bij Bewuste Bouwers.

Voor de bouwvak zal ook Boele & van Eesteren het FSC keurmerk hebben behaald. “Dit is echter pas een begin,” aldus directeur Marinus den Harder. “Duurzaam bouwen, zowel voor het gebouw als in de omgeving, is een onderscheidend item binnen de bouwwereld. Dit is voor ons een eerste stap op weg naar een duurzaam denkende en werkende organisatie.”

Kijk voor meer informatie ook op:
www.iso14000.nl
www.bewustebouwers.nl