Zoeken

Appartementen One of a Kind Gouda opgeleverd

Op 7 april hebben Boele & van Eesteren en IBB Kondor appartementencomplex One of a Kind te Gouda opgeleverd aan de VvE en aan de eerste bewoners.

1724650.jpg
One of a kind.jpg

De realisatie van de twee torens

De komende weken worden de overige woningen opgeleverd aan de kopers. Aansluitend worden de 44 huurappartementen in ‘Het Bastion’ opgeleverd aan eigenaar Reggeborgh. De verhuur van de woningen verloopt via www.hetbastiongouda.nl. De realisatie van de torens startte in mei 2016 en werd dus in een krap jaar voltooid. One of a Kind en Het Bastion zijn onderdeel van het project Ronsseveld te Gouda, waar Boele & van Eesteren eerder drie woontorens en een verzorgingshuis realiseerde bovenop een parkeergarage. Voor de bouw van de twee torens in het gebied werd de samenwerking opgezocht met zusteronderneming IBB Kondor.

33 luxe koopappartementen

Het nieuwe One of a Kind bestaat uit diverse woningtypes met drie en vier kamers, en de oppervlakten variëren van 104 tot 133 m². Elk appartement heeft een goede buitenruimte in de vorm van een terras, loggia of balkon. Onder het gebouw bevindt zich de parkeergarage, die met een lift verbonden is aan de woningen. Het gebied om de twee torens krijgt een mooie tuin, die in mei klaar zal zijn. Op Ronsseveld wordt in de komende periode nog één laatste toren ontwikkeld.