Zoeken
Foto 1.jpg

Update werkzaamheden Holland Park Diemen eind 2022

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Holland Park Diemen.

Casco

We zijn klaar met de funderingen en dat is te zien in de uitvoering. Bij meerdere bouwdelen gaan we met het casco de lucht in. Toren 5, gelegen naast blok 7 staat vooraan in de planning en is inmiddels op de 5e verdieping. Met een doorlooptijd van 10 werkdagen per verdieping bouwen we het casco van toren 5 tot de 15e verdieping. Ook de contouren van de parkeergarage worden goed zichtbaar en een groot deel van de 1e verdiepingsvloer is geplaatst.

Het is geweldig om te zien wat de mannen buiten allemaal maken en tegelijkertijd enorm respect want zij staan in weer en wind van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat te ‘buffelen’ om het werk op een veilige manier uit te voeren. Daarom is het ook zo fijn dat er voor iedereen een periode van rust aan komt, zodat iedereen op zijn eigen manier de batterij weer kan opladen.

Kerstvakantie

Vanaf 24 december tot en met 6 januari worden er geen werkzaamheden uitgevoerd op de bouwplaats van Holland Park Diemen. Vanaf 9 januari zullen wij onze werkzaamheden weer opstarten.
Namens het team van Bouwcombinatie Holland Park Diemen wensen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2023!

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!