Zoeken
14289_Toren5_vogelvlucht_V04.jpg

Nieuwsbrief 1: Start werkzaamheden Holland Park Diemen

14289_Toren5_vogelvlucht_V04.jpg

Bouwcombinatie Holland Park Diemen (Boele & van Eesteren & Kondor Wessels Amsterdam) gaat binnenkort starten met de nieuwbouw van het project Holland Park Diemen, gelegen aan de Eekholt en Gerrit Rietveldsingel. In deze brief vertellen wij u meer over het project en de benodigde werkzaamheden.

Wat wordt er gebouwd?

Holland Park Diemen bestaat uit een parkeergarage, 9 commerciële ruimten op de begane grond en 296 appartementen.

Wat gaat er gebeuren?

  • Begin november starten wij met de inrichting van het bouwterrein. Naast hekken en in- en uitritten, wordt er een bouwkeet geplaatst.
  • De bouwwerkzaamheden worden begin december gestart.

Automatische nieuwsberichten via projectwebsite

Over twee weken gaat de projectwebsite www.hollandparkdiemen.nl live. Op deze projectwebsite kunt u terecht voor meer informatie over ons project. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Werktijden

De bouwcombinatie heeft een vergunning voor het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken zullen we u hierover vooraf op de hoogte brengen.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw Holland Park Diemen, neem dan contact met ons op via de mail (communicatie@hollandparkdiemen.nl) of bel naar 020-8511800. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!