Zoeken

Duurzame overeenkomst HagaZiekenhuis, Van Kessel en Haeghe Groep

_MG_8291.JPG
,,

Op 6 januari vond bij het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg, de officiële ondertekening plaats voor het groenonderhoud van het ziekenhuisterrein. Het gaat om een duurzame samenwerking tussen Van Kessel Sport en Cultuurtechniek en de Haeghe Groep, hét sociale werkbedrijf van de Gemeente Den Haag. Door de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt geven alle partijen een sociaal-maatschappelijke invulling aan het groenonderhoud.

De aanleg en het onderhoud van de groenvoorziening zijn onderdeel van het contract tussen het consortium VolkerWesselsHaga en het HagaZiekenhuis betreffende de nieuwbouw, de renovatie en het (groen)onderhoud.

Contract groenonderhoud

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, tevens onderdeel van VolkerWessels, heeft in opdracht van het consortium de tuin rondom de nieuwbouw aangelegd en sloot voor het groenonderhoud een overeenkomst met de Haeghe Groep. Komende tien jaar onderhouden de medewerkers van de Haeghe Groep het groen op het ziekenhuisterrein. Daarnaast verzorgen deze medewerkers de nieuw aangelegde interieurbeplanting, het legen van afval- en peukenbakken op het buitenterrein en het ruimen van zwerfvuil.

Deze duurzame overeenkomst is een eerste stap op weg naar meer vormen van samenwerking tussen genoemde partijen.

 

Fotobijschrift: Met de ondertekening bekrachtigen v.l.n.r. Thomas Schwencke (Algemeen Directeur Haeghe Groep), Marjolein Tasche (Directievoorzitter HagaZiekenhuis), George van ’t Sant (VolkerWesselsHaga Maintain) en Jaap Kamp (Bedrijfsleider Van Kessel Sport en Cultuur).

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!