Zoeken
23072021_01.jpg

De Hooch op hoogte

23072021_01.jpg

Een mooi moment vlak voor de vakantie op de bouwplaats van Boele & van Eesteren in het Amsterdamse Museumkwartier: ons project De Hooch is op hoogte! Vandaag is het laatste vloerveld aangestort. Met een vlag op de top van het gebouw en een feestelijke bijeenkomst voor de bouwplaats medewerkers op maaiveldniveau werd deze mijlpaal gevierd. Voor deze gelegenheid waren zowel opdrachtgever Boerenwetering als MVSA Architects op de bouwplaats aanwezig om de bouwers te bedanken voor hun inzet en harde werk de afgelopen periode.

Luxe appartementen

De Hooch heeft 8 (woon)lagen en is tweezijdig georiënteerd; zowel op de Pieter de Hoochstraat als de Hobbemakade. Het gebouw omvat 28 luxe appartementen en een tweelaagse ondergrondse parkeergarage.  In de plint van het gebouw komt een maatschappelijke functie en ruime lobby. De bouw is eind 2018 van start gegaan met de sloop van de voormalige bebouwing en De Hooch wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd.

Vakantieperiode

Tijdens de vakantieperiode (week 30, 31 en 32) wordt er doorgewerkt op de bouwplaats van De Hooch. In week 31 en 32 (de eerste twee weken van augustus) zullen er echter minder activiteiten op de bouwplaats worden uitgevoerd.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!