Zoeken
spuikwartier kraan.jpg

Update werkzaamheden september

spuikwartier kraan.jpg

In deze update leest u welke activiteiten in september worden uitgevoerd op de bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein.

Constructie

De werkzaamheden in de maand september bestaan onder andere uit het afmaken van de dakvloer. Daarnaast zijn we gestart met het aanbrengen van de dakbedekking. In het gebouw is op een aantal verdiepingen de vloerverwarming inmiddels onzichtbaar geworden door de afwerkvloeren. Door het plaatsen van de metal stud wanden wordt de verdeling in de ruimtes steeds meer zichtbaar in het gebouw. Sommige metal stud wanden zijn maar liefst 90 centimeter dik en voorzien van achttien gipsplaten, dit alles om ervoor te zorgen dat de ruimte ernaast geen geluidsoverlast ondervindt.

Op het buitenterrein worden de leidingen van de stadsverwarming aangelegd en wordt de gevel aan alle zijden van het gebouw gesloten. Nog even en we kunnen wind- en waterdicht werken.

’s Avonds bevoorraden ter voorkoming van opstoppingen

De komende maand starten we nog niet met het ‘s avonds bevoorraden. Voordat dit van start gaat, brengen we u hiervan op de hoogte.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!