Zoeken
Hoekelement (3).jpg

Update werkzaamheden januari

Hoekelement (3).jpg

In deze update leest u welke activiteiten in januari worden uitgevoerd op de bouwplaats van Amare aan het Spuiplein.

Constructie

De gevel is bijna klaar, op dit moment worden de laatste hoekkolommen geplaatst. Een zeer precies werkje wat we met veel zorgvuldigheid moeten uitvoeren. Nadat de Nano coating (vuil- en waterafstotend) is aangebracht op de gevel, kunnen we de steigers rondom het gebouw verwijderen. Ons doel is om eind januari te kunnen starten met het demonteren van de steigers aan de Schedeldoekshaven. Rondom het gebouw gaan we tegelwerk aanbrengen ter plaatse van de entreeportalen.

De repetitiezaal, de theaterzaal en de ensemblezaal zijn zo ver gereed dat deze zalen naar verwachting in februari kunnen worden opgeleverd. Inmiddels gaan we in de concertzaal starten met het plaatsen van de 1.500 stoelen. Daarnaast vinden er diverse testen plaats in de zalen en in het gebouw, denk aan verlichting, akoestiek, installaties etc. Op het dak zijn we bezig met het plaatsen van 4.000 m2 aan zonnepanelen voor de opwekking van energie.

Meer weten over Amare?

Aan de zijde van het Spuiplein wordt de huisstijl van Amare zichtbaar op de schutting van de bouwplaats. Wilt u meer informatie over Amare, neem dan hier een kijkje op de website.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!