Zoeken
2021 mrt 001.jpg

Nieuwsbrief 3: werkzaamheden buiten reguliere werktijden

2021 mrt 001.jpg

Met deze brief informeren wij u over werkzaamheden die buiten de reguliere werktijden van 07.00 tot 19.00 uur op het bouwterrein van Wonderwoods gaan plaatsvinden. Wij hebben hiervoor een ontheffing moeten aanvragen bij de gemeente en deze is inmiddels verleend.  

Wat gaan we doen en wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

Het betreft het afsluiten van de bodem van de bouwkuip door middel van glasinjectie. De glasinjectievloeistof wordt door slangetjes naar 10 meter diepte gepompt. Daar vormt het een laag vloeibare gel waar geen water doorheen kan komen. Zo zorgen we ervoor dat het grondwater niet naar boven kan komen als we in april starten met het afgraven van de bouwkuip en aansluitend de betonnen keldervloer van de parkeergarage storten.

Om de voortgang van het werk te bewaken wordt er in de week van 6 t/m 9 april aansluitend aan de reguliere werktijden doorgewerkt tot 23.00 uur.

Wat merkt u van de werkzaamheden?

De werkzaamheden zijn geluids- en trillingsarm, echter u ziet wel activiteiten op het verlichte bouwterrein.

Automatische nieuwsberichten via projectwebsite

Op de projectwebsite www.bcwonderwoods.nl kunt u terecht voor meer informatie over de bouw van Wonderwoods. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Werktijden

Bouwcombinatie Wonderwoods heeft een vergunning voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden op werkdagen en op zaterdag tussen 07.00 en 19.00 uur. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken zullen we u hiervan vooraf op de hoogte brengen.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken, door onze werkmethodieken aan te passen waar dit mogelijk is. Bouwcombinatie Wonderwoods is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Informatie tijdens de bouw

In geval van een calamiteit kunt u contact opnemen 070-414 4200. Heeft u vragen en opmerkingen over de bouw, neem dan contact op via info@bcwonderwoods.nl. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!