Zoeken
Valley Damwanden.jpg

Nieuwsbrief 2: Trillen damwanden

Valley Damwanden.jpg

In Nieuwsbrief 1, d.d. 24 juli 2017, hebben wij aangegeven de damwanden aan te brengen met een geluids- en trillingsarme methodiek, om overlast naar de omgeving te voorkomen. De damwanden worden per vier damwandplanken de grond ingedrukt. De onderste lagen van de bodem zijn echter zo hard dat er voor de laatste meters extra kracht nodig is om de planken op de gewenste diepte te krijgen. Daarom worden de planken door middel van trillen op diepte gebracht.

Wat betekent dit voor u?

Het intrillen van damwandplanken is geen geluids- en trillingsarme methode, maar wel de manier voor het gewenste resultaat. Deze methode kan dus voor u geluids- en trillingshinder opleveren.

Wanneer wordt er getrild?

Wij gaan, tot medio oktober (ca. 8 weken), maximaal 3 keer per week (maandag, woensdag en vrijdag) tussen 8:00 en 10:00 uur trillen. De eerstvolgende handeling is aanstaande vrijdag 25 augustus.

Bewuste Bouwers

Bouwcombinatie Valley Amsterdam is aangesloten bij Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo zullen wij het project realiseren. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van Valley, neem dan contact op via (communicatie@bcvalley.nl) of bel naar 070-414 4200. De gemeente Amsterdam (Zuidas) is geen opdrachtgever van de bouw maar heeft een coördinerende rol bij alle bouwwerkzaamheden in de Zuidas. Voor vragen of opmerkingen inzake projecten bij u in de buurt kunt u contact opnemen met:

Amsterdam Zuidas Informatiecentrum
0800 5065 (altijd bereikbaar)
contact@zuidas.nl
www.zuidas.nl


Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!