Zoeken
spoorzone

Update werkzaamheden Spoorzone

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Spoorzone.

Vlinderen spoorzone

Parkeergarage

Spoorzone bestaat uit drie bouwdelen  (Kopblok, Grachtblok en Parkblok) die deels bovenop een verdiepte parkeergarage worden gerealiseerd. Het einde van vorig jaar en het begin van 2024 stonden in het teken van het storten en afwerken van de vloer van deze verdiepte parkeergarage. Dit proces is zeer gevoelig voor weersomstandigheden en is vanwege regen, hagel en sneeuw diverse malen uitgesteld. Uiteindelijk is de laatste stort voor deze keldervloer op 30 januari uitgevoerd. De vloer is vervolgens gevlinderd, wat zorgt voor de strakke afwerking. Inmiddels zijn de wanden rondom de parkeergarage nagenoeg gereed en zijn ook de kolommen geplaatst. In de komende drie maanden wordt het kelderdek gerealiseerd. 

Fundering

Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond wordt gestart met de fundering en de begane grondvloer. Aansluitend gaan we de hoogte in met het betoncasco. We beginnen bij het Kopblok voor Pieter van Foreest. Het Park- en Grachtblok voor Woonbron volgen. 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!