Zoeken
Beton vlinderen

Nieuwsbrief 2: afwerken keldervloer

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die buiten de reguliere werktijden van 07.00 tot 19.00 uur op het bouwterrein van het van project Spoorzone in Nieuw Delft gaan plaatsvinden.

Beton vlinderen

Wat gaan we doen?

In de komende periode worden de diverse vloervelden van de keldervloer van de parkeergarage gestort en afgewerkt. De betonstorts vinden plaats gedurende reguliere werktijden. Aansluitend wordt de keldervloer machinaal uitgevlakt, ook wel vlinderen genoemd, dit kan doorlopen tot na 24.00 uur in de avond.

Het afwerken van de vloer is afhankelijk van de mate waarin het beton aan de oppervlakte is uitgehard. Deze verharding is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en hierdoor is het erg lastig te bepalen wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Helaas is de overlast van geluid en verlichting van het werkgebied niet te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij doen ons uiterste best de activiteiten zo snel mogelijk af te ronden, zodat de overlast beperkt blijft.

Geplande data

Het storten en vlinderen van de keldervloer van de parkeergarage wordt in 3 fasen uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats op de volgende data:

  • dinsdag 12 december
  • donderdag 14 december
  • woensdag 20 december

Eventuele wijzigingen in data door onvoorziene weersomstandigheden worden via de projectwebsite www.boele.nl/nl/projectwebsites/spoorzone gecommuniceerd.

Werktijden

De reguliere bouwwerkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Daarmee volgen we de werktijden uit het Bouwbesluit. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken, zullen we u hierover vooraf op de hoogte brengen.

Automatische nieuwsberichten

Op de projectwebsite www.boele.nl/nl/projectwebsites/spoorzone vindt u meer informatie over dit project. Ook verzorgen we tijdens de bouw via deze website een automatische nieuwsupdate. U kunt zich op deze website hiervoor aanmelden door uw onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te klikken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij Stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van Spoorzone, neem dan contact op met Boele & van Eesteren via spoorzone@boele.nl of bel naar 070-41 44 200. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!