Zoeken
wb_pb23_spoorzone_delft_MR_EWF_231030DJI_0436.jpg

Najaarsupdate werkzaamheden Spoorzone

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Spoorzone.

In de afgelopen periode zijn de heiwerkzaamheden uitgevoerd en zijn ook de damwanden aangebracht. Aansluitend zijn de graafwerkzaamheden ten behoeve van de kelder opgestart. Deze worden op korte termijn afgerond. Komende week wordt de torenkraan voor het project Spoorzone opgebouwd. Op woensdag 29 arriveren de eerste elementen op de bouwplaats en op donderdag 30 november wordt de opbouw van de torenkraan voltooid. 

Betonwerkzaamheden

Eind oktober zijn de eerste betonwerkzaamheden gestart. De eerste funderingspoeren zijn inmiddels aangebracht en naar verwachting wordt nog voor de kerstvakantie het eerste deel van de keldervloer gestort. 

Inrichting van het bouwterrein

Het bouwterrein is ingericht en de bouwkeet is geplaatst. Met het schilderen van de bouwkeet, wat gebeurt op de momenten dat het weer het toe laat, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de bouwplaatsinrichting. 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!