Zoeken
1.jpg

Verwijdering doorloopcontainers

In de update komt u meer te weten over de werkzaamheden rondom Sonate en de Turfmarktgarage. Week 16 staat in het teken van de doorloopcontainers die ruimte zullen maken voor een vrij voetpad.

Doorloopcontainers

De werkzaamheden van de sloop van het betondek van de Turfmarktgarage (fase 2B) lopen voor op schema. Hierdoor kunnen op vrijdag 21 april de doorloopcontainers in de Turfhaven worden verwijderd. Ook worden op deze vrijdag de doorloopcontainers aan de zijde van Amare verwijderd.

Tijdens de hijsacties voor verwijdering van de doorloopcontainers worden de verkeersstromen tegengehouden door verkeersregelaars. Na het verwijderen van de doorloopcontainers aan de zijde van Amare, wordt er in de komende week gestart met het aanbrengen van de dakbedekking van fase 1.

 

1.jpg

Turfmarkt

Fase 2 van de turfmarktgarage maakt zich op voor de laatste sloopwerkzaamheden. Het zaagwerk voor de sloop wordt naar verwachting tot en met week 20 uitgevoerd. Het laatste hakwerk wordt in week 21 uitgevoerd. Wij verwachten vanaf week 22 geen sloopwerkzaamheden meer uit te voeren.

Aansluitend wordt de nieuwe maaiveld vloer van de Turfmarktgarage gestort. Vervolgens wordt de garage voorzien van dakbedekking. Na het afronden van alle werkzaamheden wordt de parkeergarage casco aan de gemeente Den Haag opgeleverd. Daarna kan de gemeente de definitieve afwerking laten aanbrengen. 

2.jpg
3.jpg

Adagio

Het anhydriet is gestort op de begane grond. De gevels van de 1e tot en met de 12e verdieping zijn opgenomen. Daarnaast is de afbouw van de appartementen volop bezig. Inmiddels zijn we ook bezig met de vooropnames van de appartementen. Naar verwachting kan de oplevering van Adagio in Q3-2023 plaatsvinden.

4.jpg
5.jpg

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!