Zoeken

Update 3: wegzuigen zand onder fundatiepoer Adagio

Graag informeren wij u over de stand van zaken van het wegzuigen van het zand onder de reeds aangebrachte fundatiepoer van Adagio. Zoals eerder gemeld nemen deze werkzaamheden helaas meer tijd in beslag dan verwacht. Voor u als omwonende zeer vervelend vanwege de geluidsproductie die met deze werkzaamheden mee komt en ook voor ons als aannemer een verre van wenselijke situatie. Wij doen dan ook alles wat in ons bereik ligt om deze werkzaamheden zo spoedig mogelijk af te ronden. We brengen u graag op de hoogte van de huidige stand van de zuigwerkzaamheden.

De zuigwagen die onder het Wijnhavenkwartier staat opgesteld rondt vandaag zijn werkzaamheden af, aansluitend gaan we met water naspoelen. Indien dit goed gaat, hoeft er geen zuigwagen meer terug te komen onder het Wijnhavenkwartier en wordt deze zuigwagen afgevoerd.

De 2e zuigwagen staat op circa 40 meter afstand van de woontoren vlak naast Amare. Deze zuigwagen zal nog circa 3 à 4  weken werkzaamheden moeten uitvoeren.

Wij begrijpen heel goed dat het monotone gelijkmatige geluid afkomstig van de zuigwagens storend is, zeker in deze corona tijd waarbij veel mensen thuis werken en deuren en ramen open willen hebben. De afgelopen dagen hebben wij enkele meldingen ontvangen van toenemend geluid. De geluidsproductie van de zuigwagens is echter niet toegenomen; het hoogtepunt ligt al enige tijd achter ons. Waarschijnlijk wordt het geluid intenser ervaren door het mooie weer en zijn er meer bijgeluiden in de omgeving waardoor de geluiden elkaar versterken.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!