Zoeken
2151220.jpg

Einde zuigwerkzaamheden en start bovenbouw Adagio

2151220.jpg

Wij zijn blij om te kunnen melden dat het wegzuigen van het zand onder de fundatiepoer van Adagio gisteren is afgerond. De zuigwagen is inmiddels afgevoerd. De werkzaamheden bij Adagio staan momenteel in het teken van de afronding van de onderbouw. Deze onderste verdiepingen worden in het werk gestort.

Vanaf week 33 wordt gestart met de zogeheten bovenbouw van Adagio. Hierbij wordt gewerkt met prefab gevelwanden en binnenwanden. De vloeren worden in het werk gestort. Deze ruwbouwfase loopt door tot eind 2022; naar verwachting is Adagio dan op hoogte. Het geluid wat nu tijdens de ruwbouwfase wordt geproduceerd (tijdens het storten van beton, plaatsen van bekistingen en dergelijke) zal tot en met eind 2022 blijven. Naarmate de bouw de lucht in gaat, komen de werkzaamheden voor de hoger gelegen appartementen dichterbij.

Vakantieperiode

Tijdens de vakantieperiode (week 30, 31 en 32) wordt er doorgewerkt op de bouwplaats van Sonate. In week 31 en 32 (de eerste twee weken van augustus) zullen er echter veel minder activiteiten op de bouwplaats worden uitgevoerd.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!