Zoeken
Merem4.jpg

Bouwupdate april

Merem4.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. Sinds het bereiken van het hoogste punt begin dit jaar, wordt er hard gewerkt aan de gevelsluiting. Daarnaast zijn ook binnen in de schoolcampus + zorg de afbouwwerkzaamheden gestart.

Gevelsluiting

Deze week worden de laatste prefab gevelelementen gemonteerd en starten we met het aanbrengen van de houten en de aluminium bekledingselementen. Komende week worden de laatste aluminium puien gemonteerd.  Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond, kan de torenkraan gedemonteerd worden. De demontage van de torenkraan staat gepland op 1 mei.  

Afbouw

Binnen in de nieuwe schoolcampus + zorg Merem is er gestart met de afbouw. Zo zijn inmiddels alle (giet)dekvloeren vlak gevloeid. en zijn 0p de begane grond en eerste verdieping de (metalstud) binnenwanden geplaatst. Volgende week kan er worden gestart met de montage van plafond. 

Aan het begin van deze maand is de tegelzetter gestart met het tegelwerk bij zwembad. Ook in de sanitaire ruimtes van de school worden de tegels inmiddels gezet.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!