Zoeken
21_05_MST3176.jpg

Valley komt steeds verder uit de steigers

In deze update vertellen wij u welke activiteiten er de afgelopen periode zijn afgerond en welke werkzaamheden er komende weken plaatsvinden op de bouwplaats van Valley.

21_05_MST3176.jpg

De torens van Valley Amsterdam worden met zorgvuldigheid steeds verder uitgepakt. De komende periode wordt het zakken van de steigers volgens planning doorgezet. Aan de buitenzijde van de torens worden vervolgens nog een aantal werkzaamheden uitgevoerd: zo worden de plantenbakken voorzien van natuursteen, worden de glazen balustrades gemonteerd en wordt de dakbedekking (inclusief terras afwerking) aangebracht. Aansluitend zullen de plantenbakken worden gevuld met substraat en beplanting.

21_05_MST3406.jpg
0028.jpg

Binnen in het gebouw zijn (voor)opnames van de kantoorlagen (de plint) en de woonlagen gestart. Binnenkort wordt een groot aantal kantoorlagen ter beschikking gesteld aan de huurders; zij kunnen vervolgens aan de slag met hun inbouwwensen zoals het inrichten van de kantoortuinen en de pantry’s. 

Buiten het gebouw is het een logistieke uitdaging om Valley tegelijkertijd toegankelijk te houden voor de onderaannemers (en hun werklieden) en de gemeente de ruimte te bieden voor de realisatie van de Nuts-voorzieningen en het treffen van de voorbereidingen voor de definitieve terreininrichting.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!