icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 21 mei 2021

Valley komt steeds verder uit de steigers

Valley

21_05_MST3176.jpg

De torens van Valley Amsterdam worden met zorgvuldigheid steeds verder uitgepakt. De komende periode wordt het zakken van de steigers volgens planning doorgezet. Aan de buitenzijde van de torens worden vervolgens nog een aantal werkzaamheden uitgevoerd: zo worden de plantenbakken voorzien van natuursteen, worden de glazen balustrades gemonteerd en wordt de dakbedekking (inclusief terras afwerking) aangebracht. Aansluitend zullen de plantenbakken worden gevuld met substraat en beplanting.

Binnen in het gebouw zijn (voor)opnames van de kantoorlagen (de plint) en de woonlagen gestart. Binnenkort wordt een groot aantal kantoorlagen ter beschikking gesteld aan de huurders; zij kunnen vervolgens aan de slag met hun inbouwwensen zoals het inrichten van de kantoortuinen en de pantry’s. 

Buiten het gebouw is het een logistieke uitdaging om Valley tegelijkertijd toegankelijk te houden voor de onderaannemers (en hun werklieden) en de gemeente de ruimte te bieden voor de realisatie van de Nuts-voorzieningen en het treffen van de voorbereidingen voor de definitieve terreininrichting.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project