icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 24 november 2017

Bouwupdate november

Valley

IMG_2355.jpg

Wij houden u graag op de hoogte van onze werkzaamheden. Sinds de start bouw in augustus is er veel gebeurd op de bouwplaats van Valley Amsterdam.

Het stempelraam in de noordelijke bouwkuip aangebracht. Bouwcombinatie Valley Amsterdam is hier gestart met het droge grondwerk tot een niveau van -5 m NAP.  In de westelijke en zuidelijke bouwkuip wordt de laatste hand gelegd aan het lassen van de gordingen.

Laatste werkzaamheden grote funderingsmachines

Daarnaast heeft de bouwcombinatie inmiddels alle HEK-combipalen aangebracht en worden de laatste Gewi-ankers in week 49 geplaatst. De Gewi-ankers zorgen ervoor dat de toekomstige kelder en vloer van onderwaterbeton niet opdrijven door de waterdruk van onderaf. Zodra het 554e anker is aangebracht, zijn alle grote funderingsmachines klaar met hun werkzaamheden.

Tenslotte heeft opdrachtgever OVG de bouwhekken rondom onze bouwplaats voorzien van hekdoeken. Op de hekdoeken zijn onder andere impressies te zien van het toekomstige Valley Amsterdam.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project