icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 januari 2020

Winterupdate bouw Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

2012020

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen maanden zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

Gevel & afbouw

Eind 2019 is de ruwbouw van het nieuwe hotel op het Noordelijk Havenhoofd te Scheveningen afgerond. Deze week wordt de staalconstructie op de dakverdieping gemonteerd. Daarnaast zijn de gevelwerkzaamheden in volle gang: op dit moment is ruim 70 procent van de aluminium vliesgevels geplaatst.

Begin januari is de afbouw gestart op de begane grond en op de zesde verdieping van het hotel. Op de begane grond staan de afbouw werkzaamheden onder andere in het teken van het storten van de zandcementvloeren, het plaatsen van de metalstudwanden en het monteren van de primaire en secundaire installaties.

Proefkamers

Inmiddels zijn er twee hotelkamers compleet ingericht. Deze ruimtes fungeren als ‘proefkamers’ en worden beoordeeld door de opdrachtgever.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project